Sök
Stäng denna sökruta.

HME

HME startade som en avknoppning av Hissmekanos produktionsverksamhet. Genom åren har företaget etablerat sig som en högkvalitativ leverantör av tjänster inom metallbearbetning och montering.

Sedan ett antal år tillbaka har HME merparten av sin affär utanför Grönskär. Nu påbörjas en investeringsfas i syfte att möta upp en starkt ökande efterfrågan på prisvärda outsourcing-tjänster i våra nordiska och tyska kunders närområde.

HME är ett spännande exempel på hur en bra idé med rätt personer och rätt stöd kan skapa nya affärer – och nya utvecklingsmöjligheter för kollegor och medarbetare.

Våra företag HME
0

st

anställda

0

milj.

i omsättning*

0

%

EBITDA*

*Nyckeltal baserade på helårsprognos för år 2023

Läs även

Om Grönskär

I tjugo år har Grönskär hjälpt företag att utvecklas och växa. Vår vision är en fortsatt blomstrande svensk industri – en framtid vi vill vara med att skapa.

Grönskär som ägare

Vår passion är att få företag att utvecklas, förbättras och växa – tillsammans med våra lika engagerade företagsledningar lyfter vi verksamheten till nästa nivå.

Våra bolag

Alla våra bolag styr sin egen affär, oberoende av varandra. Strategiska investeringar och tilläggsförvärv initieras utifrån behov och affärsplaner.
Rulla till toppen