Sök
Stäng denna sökruta.

Hissmekano

Hissmekano är ett snart 90 år gammalt Stockholms-företag som så sent som på 80-talet hade lager och produktion bredvid Norra Real på Thulegatan i Vasastan.

Numer bedrivs den nästan helt webbaserade försäljningen av hissreservdelar från Viggbyholm i Täby och de flesta kunderna finns utanför Norden (även om dörren till vår butik alltid står öppen för en lokal hissreparatör i nöd).

Genom ett långsiktigt fokus på IT-stödd processutveckling och minutiös kvalitetsuppföljning har Hissmekano etablerat sig som en av Europas absolut mest konkurrenskraftiga aktörer i sitt segment.

Med ett nystartat dotterbolag i Tyskland och dedicerade säljresurser för de brittiska öarna och Benelux kan vi konstatera att den europeiska expansionen bara har börjat!

0

st

anställda

0

milj.

i omsättning*

0

%

EBITDA*

*Nyckeltal baserade på helårsprognos för år 2023

Läs även

Om Grönskär

I tjugo år har Grönskär hjälpt företag att utvecklas och växa. Vår vision är en fortsatt blomstrande svensk industri – en framtid vi vill vara med att skapa.

Grönskär som ägare

Vår passion är att få företag att utvecklas, förbättras och växa – tillsammans med våra lika engagerade företagsledningar lyfter vi verksamheten till nästa nivå.

Våra bolag

Alla våra bolag styr sin egen affär, oberoende av varandra. Strategiska investeringar och tilläggsförvärv initieras utifrån behov och affärsplaner.
Rulla till toppen