Sök
Stäng denna sökruta.

Gysinge

Gysinge grundades utifrån en passion för byggnadsvård. Sedan starten har företaget varit ledande i att ta fram hållbara produkter för såväl nya som gamla hus med hjälp av traditionella material och tekniker.

Tillsammans med Grönskär har Gysinge byggt upp ett rikstäckande återförsäljarnät och lyckats skapa en lönsam och snabbt växande affär. Efter att även ha byggt upp en framgångsrik webförsäljning ligger fokus idag på att ytterligare bredda sortimentet samt att nå ut till nya kundgrupper och nya geografiska marknader.

Kvalitet och hållbarhet genomsyrar naturligt hela verksamheten. Grönskär är därför extra stolta över att få vara del av Gysinges resa.

Våra företag Gysinge
0

st

anställda

0

milj.

i omsättning*

0

%

EBITDA*

*Nyckeltal baserade på helårsprognos för år 2023

Läs även

Om Grönskär

I tjugo år har Grönskär hjälpt företag att utvecklas och växa. Vår vision är en fortsatt blomstrande svensk industri – en framtid vi vill vara med att skapa.

Grönskär som ägare

Vår passion är att få företag att utvecklas, förbättras och växa – tillsammans med våra lika engagerade företagsledningar lyfter vi verksamheten till nästa nivå.

Våra bolag

Alla våra bolag styr sin egen affär, oberoende av varandra. Strategiska investeringar och tilläggsförvärv initieras utifrån behov och affärsplaner.
Rulla till toppen