Sök
Stäng denna sökruta.

Våra bolag

Våra bolag

Alla våra bolag styr sin egen affär, oberoende av varandra. Strategiska investeringar och tilläggsförvärv initieras utifrån behov och affärsplaner. Grönskär hjälper då till med genomförande och finansiering.
IAC

IAC

Grundat 1922 utgör IAC, tidigare EBÖ, ett stycke svensk industrihistoria. Alltsedan starten har man bedrivit gjutning i lättmetall. Idag levererar man högkvalitativa, färdigbearbetade produkter direkt till fordonsindustrins tillverkningslinor.

ELMAB

Edvin Larssons Mekaniska grundades 1946 i Dala-Järna och det är fortfarande här som ELMAB bedriver sin verksamhet, nu med fjärde generationen vid rodret – och fortsatt med kundnärhet och kvalitet i fokus.

Hissmekano

Hissmekano är ett snart 90 år gammalt Stockholms-företag som så sent som på 80-talet hade lager och produktion bredvid Norra Real på Thulegatan i Vasastan.
Våra företag HME

HME

HME startade som en avknoppning Hissmekanos produktionsverksamhet. Genom åren har företaget etablerat sig som en högkvalitativ leverantör av tjänster inom metallbearbetning och montering.
Våra företag Gysinge

Gysinge

Gysinge grundades utifrån en passion för byggnadsvård. Sedan starten har företaget varit ledande i att ta fram hållbara produkter för såväl nya som gamla hus med hjälp av traditionella material och tekniker.
Rulla till toppen